Official Bugs and Features Thread

Talk about anything and everything in this board.

Moderator: Moderator Team

User avatar
Shadow_
Arek's Apprentice
Posts: 1014
Joined: Sat Dec 18, 2004 4:30 am
Location: Right in front of you, you *******
Contact:

Postby Shadow_ » Thu Dec 23, 2004 7:26 pm

Chris wrote:Fixed:

Posts should no longer go out of order because of the server time problem. Topics are now ordered by post ID, not by time, so you shouldn't see your posts in the wrong places anymore.


Yay they are finally fixed right? Chris you are good
"Believe in yourself and create your own Destiny. Don't fear Fate"

User avatar
DualBladeAlstadtMilitary
Head Moderator
Posts: 1310
Joined: Tue Aug 26, 2003 3:15 pm
Location: Vancouver
Contact:

Postby DualBladeAlstadtMilitary » Sat Dec 25, 2004 7:20 am

There seems to be some cookie problems. There are times where I come back to the site to find myself logged out, and when I logged in, everything is marked as read.

Just now, all I did was view an unread topic and ALL of them got marked read.

User avatar
Shadow_
Arek's Apprentice
Posts: 1014
Joined: Sat Dec 18, 2004 4:30 am
Location: Right in front of you, you *******
Contact:

Postby Shadow_ » Sat Dec 25, 2004 9:38 am

The same thing has been happening to me but I'm not for sure if it's the same reason as DBAM. (I have been tinkering with my computer trying to get it to run faster.)
"Believe in yourself and create your own Destiny. Don't fear Fate"

User avatar
SinReVi
High God of the Lufians
Posts: 4638
Joined: Fri Jan 02, 2004 9:57 pm
Location: the Netherlands
Contact:

Postby SinReVi » Sat Dec 25, 2004 3:01 pm

I get that too, press "back" and then "refresh" should help
Image
Lufia - Curse of the Sinistrals
~ OUT NOW! 2010

User avatar
Chris
Forum Admin
Posts: 2957
Joined: Fri Aug 22, 2003 2:41 pm
Location: England
Contact:

Postby Chris » Tue Dec 28, 2004 6:22 pm

DBAM, did you check the URL? There is some sort of load balancer in place... if you get redirected to http://dynamic3.gamespy.com/~lufia/forum/ for example then you probably won't be logged in.

User avatar
Phil
Forum Moderator
Posts: 1552
Joined: Sat Sep 13, 2003 9:22 pm
Location: United Kingdom

Postby Phil » Sun Jan 02, 2005 12:28 pm

I got that just a second ago lol
Phil

=> Drummer
=> RS Lvl 100
=> Hardcore Gamer

majormastermind
Forum Moderator
Posts: 954
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:38 am
Location: St. Louis
Contact:

Postby majormastermind » Sun Jan 16, 2005 3:48 am

this has been hapening to me everytime i log on....it takes me two times to finally log on. Its strange.
stupid is as stupid does

Image

User avatar
Shadow_
Arek's Apprentice
Posts: 1014
Joined: Sat Dec 18, 2004 4:30 am
Location: Right in front of you, you *******
Contact:

Postby Shadow_ » Sun Jan 16, 2005 4:04 am

I have had to refresh the pages so many times it's not even funny anymore. Maybe it's my computer but I have no clue why it's making me refresh the pages.
"Believe in yourself and create your own Destiny. Don't fear Fate"

User avatar
Chris
Forum Admin
Posts: 2957
Joined: Fri Aug 22, 2003 2:41 pm
Location: England
Contact:

Postby Chris » Sun Jan 16, 2005 11:29 am

When you type in the URL, type in http://dynamic5.gamespy.com/~lufia/forum/ NOT http://dynamic5.gamespy.com/~lufia/forum

If you miss off the forward slash at the end, the load balancer takes you to another machine, e.g. dynamic2. If you log in to dynamic2, you then get redirected to dynamic5 (which we're meant to be on) and have to log in again.

User avatar
Chris
Forum Admin
Posts: 2957
Joined: Fri Aug 22, 2003 2:41 pm
Location: England
Contact:

Postby Chris » Sat Jan 29, 2005 11:25 am

I'll be adding old news and updates to the forum shortly... starting with http://dynamic5.gamespy.com/~lufia/foru ... p?t=170504 - adding stuff to the database by hand can be risky, so please let me know if you see any strange bugs (that I may have caused!).

User avatar
Tia
Knight
Posts: 130
Joined: Tue Jun 15, 2004 10:08 am

Postby Tia » Sat Jan 29, 2005 11:49 pm

I got this weird sh-it(lol brown stuff XD), when I replied in an older topic. I'll copy paste it when I'll get it again and try to edit my post..
Warning: fsockopen(): unable to connect to mail.gamespy.com:25 in /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/smtp.php on line 109

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/smtp.php:109) in /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/page_header.php on line 492

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/smtp.php:109) in /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/page_header.php on line 498

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/smtp.php:109) in /z/www/lufia/cgi-bin/forum/includes/page_header.php on line 499


and something with debug mode 11?

User avatar
Chris
Forum Admin
Posts: 2957
Joined: Fri Aug 22, 2003 2:41 pm
Location: England
Contact:

Postby Chris » Sun Jan 30, 2005 8:42 pm

Tia,

It looks like the e-mail server we use was busy when you made that post. Your post still should've gone through though. :)

Chris

User avatar
Tia
Knight
Posts: 130
Joined: Tue Jun 15, 2004 10:08 am

Postby Tia » Sun Jan 30, 2005 11:22 pm

Well I got it twice @_@ . But maybe it was coincedence :D. Nevertheless I wanted to report it ^^;.

And my post got through yes ^^.

User avatar
Shadow_
Arek's Apprentice
Posts: 1014
Joined: Sat Dec 18, 2004 4:30 am
Location: Right in front of you, you *******
Contact:

Postby Shadow_ » Mon Feb 14, 2005 2:33 am

Hey uhhh shoot what in the world is up. My friend says my pics are broken but on my monitor they aren't. Then I say his pics are broke but his monitor says they aren't so what is up?
(I thought this was the right place to post this so I hope I'm right)
"Believe in yourself and create your own Destiny. Don't fear Fate"

User avatar
Naminé
Forum Moderator
Posts: 940
Joined: Tue Aug 26, 2003 3:27 pm
Contact:

Postby Naminé » Wed Feb 16, 2005 3:08 am

Shadow_ wrote:Hey uhhh shoot what in the world is up. My friend says my pics are broken but on my monitor they aren't. Then I say his pics are broke but his monitor says they aren't so what is up?
(I thought this was the right place to post this so I hope I'm right)


Right click -> Show Picture (maybe?)


Return to “Off-Topic Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest